e-Twinning Projelerimiz

May

Nisan ayı konumuz Uğur böcekleri. Yaşam döngüsünden, ilginç özelliklerine kadar tümüyle inceledik. Sunumlar, sanat çalılmalaru, oyunlar, web2 araçlarıyla bilgilendirme çalışmaları, kıyafet tasarlama ve moda şovumuzun ardından  doğa gezimizi de yaptık. Topladığımız taşları boyadık. 1/E sınıfı eğlenerek böceklerin önemini ve özelliklerini öğreniyor. Artık onlardan korkmuyoruz.

May

Mart ayında 10 Türk 10 yabancı ortağımızla etkinliklerine başladığımız Renkli Kanatlar ( Colorful Wings) e-Twinning projemizle 1/E sınıfı öğrencileri her ay bir doğa harikası böceğin yukarısına konuk oluyor ve bu böceklerle ilgili ilginç bilgiler öğreniyorlar. Ayrıca yaptıkları birbirinden farklı çalışmalarla çok yönlü gelişiyorlar.

Mart ayı konumuz kelebeklerdi. Kelebek konulu sunumlar, sanat etkinlikleri, moda tasarımları ve defile, web2 ve yapay zeka araçları kullanarak farklı çalışmalar yaptılar. Ayrıca doğa gezilerine çıktılar, yapbozlar yaparak eğlendiler. Bir sonraki böceğimizi merakla bekliyorlar.

May

"Kuklalar ile okuma yazma öğreniyorum" e-Twinning projemiz kapsamında saat 12.00 de vantrolog davet ettik. Öğretmenimiz Yasemin Koç'a teşekkür ederiz.