Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 17.10.2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Haz

Okulumuzun kapanış töreninde bizleri onurlandırılan kaymakamımız sayın İlker Arıkan'a,Belediye başkanımız Sayın Dr.Hakan Bahadır'a,İlçe milli eğitim Şube müdürlerimiz Armağan Çekinmez ve Ali Haydar Karakuş'a,Okul müdürlerimize çok teşekkür ederiz.

Kütüphanemizden görüntüler

04 MART 2022 TARİHİNDE OKULUMZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

Ekm

Veli Akademileri Projesi Ailede Pozitif Disiplin Seminer 27.10.2021 Çarşamba günü saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDAKİ YAZIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

Covid 19 Salgın Döneminde Alınması Gereken Önlemler Rehberi Seminerimiz Rehber Öğretmenimiz Hacer TAŞDEMİR tarafından öğretmenlerimize verilmiştir.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılımız Anasınıflarımız ve 1. Sınıflarımızın Uyum Haftası işe başlamıstır. Hayırlı olmasını diliyoruz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Tüm Camiaya Hayırlı Olması Dileğiyle. Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Servis Taşımacılığı Başvuruları başlamıştır.

Tem

Resim yarışmasında 1. Olan öğrencimiz Selin BULGAN hediyesini Bahçelievler Kaymakamımız Sayın İlker ARIKAN ve Bahçelievler Belediye Başkanımız Sayın Hakan BAHADIR'dan almıştır. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Emeği gecen öğretmenımız Alaattin ÖDEMİŞ ve velimize teşekkür ederiz.

Tem

OKULUMUZ 15 TEMMUZ KONULU RESİM YARIŞMASINDA 1. OLMUŞTUR. Öğretmenimiz Alaattin ÖDEMİŞ, Öğrencimiz Selin BULGAN'a ve değerli velilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Tem

Telafide Ben de Varım kapsamında 'Masa Tenisi' kursumuz başlamıstır. Öğretmenimiz Özcan AĞCA ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

'Telafide Ben de Varım' etkinlik programları ve etkinliklere katılacak öğrenci grupları liste şeklinde yayınlanmıstır.