Mrt

Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası Türkiye 3. sü Öğrencimiz Selim ÇAKIR'ı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruız.

Mrt

'Ben Okuyorum İstanbul Okuyor' Projesi Kapsamında Düzenlenen 'Bahçede Kitap Okuma' etkinliklerimizden kareler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk Milletine eşsiz kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. O destansı mücadele, Türk milletinin azmi ve vatan sevgisiyle yazılan bir zaferdir. Bugün bizlere düşen görev o kahraman ruhu yaşatmak ve bu toraklara olan sevdanın sonsuzluğunu korumaktır. Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz!

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bugün, İstiklal Marışı'nın kabul edilişinin yıl dönümü. Mehmet Akif ERSOY'un kaleminden çıkan bu destansı eser, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu yansıtıyor. Bugünü, milli şairimizin kelimelerindeki ruhu hissederek ve vatan sevgimizi yeniden hissederek kutlayalım!