T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Telefon
212 507 47 72
Belgegeçer
212 507 47 71
WEB
https://bahcelievlerataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres
ŞİRİNEVLER MAH. SEÇKİN SK. NO6 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
Vizyon
VİZYON Eğitim - öğretim, aşağıdaki, ana ilkeler doğrultusunda planlanır, programlanır ve düzenlenir. Milli kültürümüz; örf ve adaletimize bağlı ve öğrencilere, milli ve beraberliği kuvvetlendirici ruh ve irade kazandırılır. Öğretim kurumlarının özellikleri, eğitim öğretim dalları ve amaçları gözetilerek belirlenir. Eğitim- öğretim plan ve programları, ilgili yasal düzenlemelere, bilimsel ve teknolojik esaslara, ülke ve çevre ihtiyaçlarına göre kısa ve uzun vadeli olarak hazırlanıp sürekli olarak geliştirilir. Eğitim ve öğretimde, mevzuat ve imkânlar çerçevesinde, imkân ve fırsat eşitliğini sağlayacak uygulamalara ağırlık verilir.
Misyon
MİSYON Milli Eğitim Temel Kanunu"nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde" ÖĞRENCİLERİMİZİ ; Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen. İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKANLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli,ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.
Başarılar
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DALINDA BAŞARILARIMIZ MEVCUTTUR.
Öğretmen :47
Öğrenci :1265
Derslik :36
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1650
Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ)
Saatler
09.00- 14.40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
ŞİRİNEVLER DURAKLARINDAN OTOCENTER MİNİBÜSLERİ İLE DERE YOLU ÜZERİNDEN ULAŞILABİLİR. AYRICA 97B ÇAVUŞPAŞA DURAĞINA YAKINDIR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
ÇAVUŞPAŞA CAD. BAHÇELİEVLER
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MERKEZE 1 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DALINDA 4 İLÇE BİRİNCİLİĞİ,3 İLÇE İKİNCİLİĞİ 2 İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VE 1 ADET İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜMÜZ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır