e-Twinning Projelerimiz

May

"Kuklalar ile Okuma Yazma Öğreniyorum" eTwinning projesi final ürünü olarak öğrencilerimizle bereber sesli masal kitabı oluşturduk.Bir öğrencinin başlatıp yarım bıraktığı kısmı diğer bir öğrenci tamamladı.Görsellerini de yine öğrencilerimiz tasarladılar.Seslendirmesi de yine öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

May

"Kuklalar ile Okuma Yazma Öğreniyorum" eTwinning projemizin kapanış webinarına vantrolog Burak ve kuklası Coco konuk oldu.Gösteri sonunda öğrencilerimizin proje hakkındaki görüşlerini mentimeter web2.0 aracı kullanarak öğrenmiş olduk. Öğretmenimiz Yasemin KOÇ'a teşekkür ederiz.

May

"Ela Lale'den eTwinninge" adlı projemizi Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Emin ÇIKRIKÇI'ya sunma fırsatı bulduk.Bize bu imkanı sundukları için kendilerine teşekkür ederiz. Emeği geçen Öğretmenimiz Yasemin KOÇ'a da teşekkür ederiz.

May

"Kuklalar ile okuma yazma öğreniyorum" e-Twinning projemiz kapsamında saat 12.00 de vantrolog davet ettik. Öğretmenimiz Yasemin Koç'a teşekkür ederiz.

May

Kültürlerin Gizemi e-Twinning projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında 2-F sınıfı öğretmeni Hilal ERDEM ve öğrencilerinin düzenlediği Nasreddin Hoca Benzerleri yarışmasının kazananları belli oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nisan ayında ayrıca yapılan çalışmalar: Serbest etkinlikler ,Doğal Kültürel Miras konulu öğrenci çalışmaları ve Okulumuzun   Kültürlerin Gizemi projesi  etwinning panosu